Till salu            Sålda objekt             Om oss                Kontakta oss            Länkar              Startsidan

 

Klicka här för fler bilder ØØ
Beteckning Kungsbacka Håkulla 1:46
Tomt 11 801 m², friköpt, Trädgårdstomt och betesmark för hästar.
Taxeringsvärde 2 808 000 kr (år 2011) varav byggnad  1 876 000
Taxeringskod 220 Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer
Vatten/Avlopp Enskilt vatten året om. Djupborrad brunn 80 m. Obegränsat med vatten. Enskilt avlopp med 3- kammarbrunn! Kommunalt vatten och avlopp vid tomtgräns!
Servitut etc Förmån, Officialservitut: Väg
Bef. pantbrev 3 st. totalt 3 980 900 kr
Planbestämmelser Byggnadsplan
Övrigt Tomten är helt fantastisk med vidsträck utsikt över området och mot golfbanan i sydväst.Högt belägen på en kulle. Helt ostört läge vid återvändsgata men absolut inte ödsligt. Grannar finns i området. Vändplats. Tidig morgonsol och sen kvällssol. På tomten finns en jordkällare. Marken är lämplig som betesmark för hästar. Säljarna har tidigare haft 3 mindre hästar på fastigheten!

På tomten kan man bygga ytterligare en bostad för generationsboende alt. gäststuga!

   

Byggnad

 
Byggnadsår 2004
Tak Betongpannor                  Bjälklag Trä
Fasad Puts           Grundmur  Betong
Utv. plåtarbete

Lackerad plåt

Grundläggning Betongplatta
Fönster 3-glas
Stomme

Trä

Uppvärmning Vattenburen golvvärme. Luftvärmepump
Ventilation Mekanisk, Ej besiktigad
Energideklaration Energideklaration för byggnaden finns för närvarande inte.
Driftkostnad C:a 27 757 kr/år med 3 personer i hushållet
Fördelning: Uppvärmning        14 757 kr
  Hushållsel     4 000 kr
  Vatten/avlopp                  0 kr
  Renhållning           1 750 kr
  Väg/samfällighetsavgift              800 kr
  Försäkring (exkl. lösöre)           4 750 kr
  Övrigt           1 000 kr
Kommentar Ingen kostnad för vatten!  
Nätbolag Forum  
Elleverantör Telge energi  
Elförbrukning 18 000 kWh/år  
Övrigt byggnad Stor altan mot söder och öster 135 kvm.

Övriga byggnader 

Exklusivt orangeri och uterum om 25 kvm med handslaget golvtegel från slutet av 1800 -talet som ger ett gediget intryck. Braskamin både praktiskt för uppvärmning och för mysiga stunder. Framdraget vatten finns!
Stort dubbelgarage 50 kvm med värme och vatten.
Vindskyddsbyggnad/boxar för 3 hästar 50 kvm och sadelkammare på 10 kvm.

Interiör

Huvudentré från norr. Plattsättning utanför entrén. Ljus hall med skjutdörrsgarderober. Klinkergolv.
Vardagsrum och kök är integrerat och är på totalt 55 kvm. Tak upp i nock ger en fin rymd. Spotlight i taket är genomgående för byggnaden. Ljus och öppen planlösning! Mitt i rummet finns en exklusiv öppen spis där man
kan höja och sänka glaskåpan runt eldstaden. Mycket praktiskt och lätthanterligt. Från vardagsrummet som har söderläge, har man genom de stora Hajomfönstren utsikt över det vackra landskapet och golfbanan.
Fastigheten har ett högt och skyddat läge. Stor altan framför huset på 135 kvm med många fina uteplatser. Parkettgolv i hela huset!

Köket ligger mot öster och är mycket exklusivt med köksbänk av granit i mittdelen. Ett Marbodalkök med många skåp och arbetsytor. Från köket går man in i tvättstugan/panrummet och till ett extra förrådsrum.
Här i tvättstugan finns en luftvärmepanna och en extra stor varmvattenberedare på 200 liter för att täcka behovet av varmvatten till bubbelbadkaret, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Utgång till altan mot öster. Klinkers på golvet!

Från entrén till höger går man vidare in till sovrumsavdelningen. Vid entrén en gästtoalett med sep. dusch. klinkers och kakel. Stort allrum/lekrum för barn alt. tv-rum. Här finns 3 sovrum i bostaden idag. Ett större föräldrasovrum om 14 kvm med skjutdörrsgarderober. Utgång till altanen i söder. 2 st. sovrum om 10 kvm med garderober. Parkett i alla rummen. Ett badrum med bubbelbadkar och sep. dusch. Tvättställ av granit. Klinkers och kakel.
 

Bo+biarea 138+48 m² (taxeringsinformation)
Antal rum

5 st. varav3-4 st sovrum

Omgivning  
Allmänt

Natur och landskapsmiljö. Fastigheten gränsar till Gräppås golfbana i söder och väster med gångavstånd till klubbhuset som man även kan se från fastigheten. Fastigheten gränsar till skogsparti och hästhage (1,5 ha) mot norr som säljarna arrenderar. Lugn läge vid återvändsgata! Stor hästaktivitet i området med många fina ridvägar.

Kommunikation 5 km till väg 158. 30 min till Göteborg!
Vägbeskrivning

Från Kungsbacka kör 158 över E-6:an genom rondellen mot Särö. Från rondellen vid E-6:an kör ca 200 m och sedan vänster Bröndomevägen ca 3 km och sedan vänster Lunnavägen mot Gräppås golfbana. Kör in höger vid skylten Gräppås golfklubb. Innan du kör in på golfbanan går Högalyckavägen till höger. Sista huset på denna väg!

 

                               Kontakta mäklaren Tomas Wåhlander för mer info och personlig visning!                                                     

 
Wåhlanders Fastighetsbyrå  Tel: 0300 - 77 881
Vårdkaseberg  10

Mobil:    0702 -  345 310

434 98 Kungsbacka E-mail:  wf@bredband.net

 

© 2007 Wåhlanders Fastighetsbyrå I Vårdkaseberg 10 I  434 98 Kungsbacka  I  Tel: 0300-77881  I  Mobil: 0702-345 310  I  Mail: wf@bredband.net  I