Till salu            Sålda objekt             Om oss                Kontakta oss            Länkar              Startsidan

 

Klicka här för fler bilder ØØ
Beteckning Kungsbacka Gubbekulla 2:1
Tomt 1 674 m², friköpt, Trädgårdstomt
Taxeringsvärde 3 286 000 kr (år 2011) varav byggnad  1 813 000 kr
Taxeringskod 220 Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om!
Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Strannegården GA:1 Förmån, Officialservitut: Väg Last, Ledningsrätt: Vatten- och avloppsledningar

Bef. pantbrev 7 st. totalt 2 800 000 kr
Planbestämmelser Detaljplan                                        Genomförandetid: 2011-09-22
Övrigt Plan trädgårdstomt. Gräsmattan är nyanlagd!
   

Byggnad

 
Byggnadsår 1963    Ombyggd mellan åren 1995 - 2006
Tak Betongpannor                  Bjälklag Trä
Fasad Trä              
Utv. plåtarbete

Koppar

Grundläggning Krypgrund
Fönster 3-glas
Stomme

Trä

Uppvärmning 2 st. luft/luft aggregat, öppna spisar i vardagsrum/sovrum, golvvärme, el
Ventilation Mekanisk till & frånluft, återvinning
Energideklaration Energideklaration utfärdad 2012,förbrukning på 107 kWh/m² (Atemp) & år.
Driftkostnad C:a 38 598 kr/år
Fördelning: Uppvärmning        25 500 kr  
  Hushållsel          4 500 kr  
  Vatten/avlopp           3 000 kr  
  Renhållning           1 228 kr  
  Väg/samfällighetsavgift              480 kr  
  Försäkring (exkl. lösöre)           3 410 kr  
  Övrigt              480 kr  
Övrigt byggnad

Byggnaden är byggd som ett u med en helt insynsskyddad innegård mot öster och söder. Stor damm med många fina växter, näckrosor mm. Utgång från kök, vardagsrum, och uterum till innegården. Matplats direkt i anslutning till köket. Elstyrda markiser. Altandäck hela innegården.

Övriga byggnader 

Gäststuga alt. lekstuga ca 10 kvm samt växthus. Inglasat uterum 16 kvm.

Interiör

Två huvudingångar varav den högra ingången är entrén till sovrumsavdelningen. Den andra ingången är groventrén. Här finns larm till huset. Klinkers på golvet, skjutdörrsgarderober på båda sidor med gott om förvaringsutrymmen. På den ena sidan i hallen har man på ett mycket bra sätt dolt varmvattensberedaren, tvättmaskiner och grovkök bakom skjutdörrarna. Mycket praktiskt!

I anslutning till groventrén finns en helkaklad gästtoalett med golvvärme, dusch och handdukstorkare. Stort kök med inventarier av hög standard. Två kylskåp med frys nertill, diskmaskin och glaskeramikhäll från Electrolux. Ugn Gagenau och mikro från Miéle. Gott om köksskåp. Klinkers på golvet. Utgång till trädgården från köket till uteplats med tidig morgonsol. Köket har separat matplats som rymmer många. Nåtat exklusivt skeppsgolv i matsalen.

Dubbla glasdörrar in till vardagsrummet som består av två separata rum. Först ett stor sällskapsrum med öppen spis, stora glaspartier och en öppen planlösning. Högt i tak som ger rymd åt rummet. Vardagsrummet är även utrustat med en stor bioduk för hemmabio i en separat kassett i taket. Här finns ytterligare ett sällskapsrum där man idag har sin privata Tv-hörna, stora glaspartier och skjutdörrar från Hajom med utgång till den otroligt vackra innegården med exotiska växter och en damm som är utrustad med "vattentrappor" med rinnande vatten. Här på innegården finns även ett stort helglasat uterum om 16 kvm. Innegården är helt insynsskyddad och kan ses från nästan samtliga rum i huset. Parkettgolv i det större vardagsrummet och klinkers med golvvärme i Tv-rummet. I anslutning till sällskapsavdelningarna i denna del av byggnaden finns ytterligare två sovrum som idag används som kontor och gästrum. Gästrummet har stor balkong! Parkett i båda rummen!

Föräldrasovrummet är väldigt trevligt med öppen spis och blyinfattade fönster. Utgång till den fina trädgården och till uterummet. Gemensam uteplats med köket! Ett stort sovrum som ligger lite avsides i byggnaden. Högt i tak ger rymd åt rummet. Parkettgolv. Sovrummet är tillräckligt stort för att möbleras både med en sittgrupp och skrivbord.

I att anslutning till föräldrasovrummet ligger ett underbart helkaklat badrum som har det mesta man kan önska sig. Stort och med golvvärme, bubbelbadkar, toa, bidé, bastu, dusch, stort tvättställ, handdukstorkare och förvaringsutrymmen bakom spegelskjutsdörrar. Bastun har vanlig bastu och ångaggregat.

I denna del av huset finns ytterligare ett sovrum med separat dressing-room. Parkettgolv genomgående i hela huset förutom våtutrymmen och kök.

 

Bo+biarea 218+26 m² (säljarens information)
Antal rum

7 st. varav 4 st sovrum

Omgivning  
Allmänt

Trevligt villaområde. Gångavstånd till hav och bad. Fastigheten ligger på återvändsgata. Lugnt läge. Nära till strandpromenader. Bra cykelvägar för att komma till affärer och skolor i området.

Kommunikation Busshållplats 200 meter från fastigheten!
Parkering Gott om parkeringsplatser vid entrén.
Tillträde Enligt överenskommelse!

 

                               Kontakta mäklaren Tomas Wåhlander för mer info och personlig visning!                                                     

 
Wåhlanders Fastighetsbyrå  Tel: 0300 - 77 881
Vårdkaseberg  10

Mobil:    0702 -  345 310

434 98 Kungsbacka E-mail:  wf@bredband.net

 

© 2007 Wåhlanders Fastighetsbyrå I Vårdkaseberg 10 I  434 98 Kungsbacka  I  Tel: 0300-77881  I  Mobil: 0702-345 310  I  Mail: wf@bredband.net  I