Till salu            Sålda objekt             Om oss                Kontakta oss            Länkar              Startsidan

 

Ett urval av våra sålda objekt

Onsala - Södra Fjärskogen

Drömvilla till salu med låga energikostnader. Bergvärmedrift. Öppen planlösning. Högt i tak. Stort kök och ett fantastiskt badrum. Allt är mycket påkostat. Stor garagebyggnad med carport och förråd. Gäststuga. Plats i båtföreningen. Några hundra m till underbara bad. Nära skola, dagis. 
En villa utöver det vanliga!
          
                      

Läs mer ØØ   Såld!

Åsa - Krokvik

Charmig enplansvilla tillbyggd 2002 om ca 110 kvm med ett toppenläge bara 150 m från havet och den barnvänliga sandstranden vid Krokvik. Stora tillbyggnadsmöjligheter. Underbar panorama utsikt och solnedgång i havet. Perfekt för den som söker ett lättskött hus.
Läs mer
ØØ
Såld!
               

Gråbo – Hjällsnäs

En mycket trivsam fristående enplansvilla. Återvändsgata. Stort garage på 36 kvm och gäststuga 16 kvm. Gångavstånd till skolor, dagis och centrum. Ett tillfälle att förverkliga sitt boende  för en barnfamilj och för den som söker en lättskött tomt!
Läs mer ØØ Såld!   

Hanhals - Fältspatsgruvan

                                                                             En härlig fastighet som har mycket av det som många önskar sig. En helt insynsskyddad utomhuspool. Påkostad trädgård med många variationer av träd och buskar. Ett lugnt och enskilt läge. Gångavstånd till Hanhalsholme och salta bad. Stall med två boxar.                           
Läs mer
ØØ
Såld!

Fjärås Bräcka - Hästgård

Gården är mycket påkostad och i gott skick. Fastigheten ligger i ett pittoreskt område,            som  hämtat ur en Astrid Lindgren bok. Ett           unikt naturskönt område  i ett öppet landskap.  Ägarna har investerat åtskilligt både i huvudbyggnaden och i stallet för att få gården         att fungera på bäst sätt.                                      Läs mer ØØ Såld!   

              Orust – Svanesund         Mycket trevlig fristående enplansvilla med stort dubbelgarage. Utomhuspool. Fastigheten ligger helt insynsskyddat i ett naturområde med skogen alldeles inpå knutarna. Huset är byggt med rymd och öppen planlösning. Tak upp i nock i vardagsrummet ger hög trivselkänsla. Solfångare  på garagetaket för uppvärmning.                          

Läs mer ØØ  Såld!

Göteborg - Billdal

Exklusiv villa vid Killingsholmen. Högt och unikt  läge. Havsutsikt med solnedgång i havet. Bergvärme. Kaklad pool.

 

 

Fler bilderØØ Såld! 

Gottskär - Draget

Exklusiv nybyggd arkitektritad villa ca 200 m         från privat badstrand.  Stora öppna sällskapsutrymmen. Marint  inspirerat. Villan    upplevs som mycket personlig med många   finesser och påkostade detaljer. Uppvärmd bubbelpool  på tomten. Djupborrad bergvärme     ger låga energikostnader. Utsiktsrum på tredje våning ger hänförande utsikt!                              Fler bilderØØ Såld! 

Kungsbacka - Gottskär

Arkitektritad vill i mycket exklusivt utförande. Strålande havsutsikt över Kungsbackafjorden.    Stora och många sällskapsutrymmen. 9 meter      högt i vardagsrummet med balkong. Ett vackert    hus med många möjligheter och för den som     söker stora ytor.                                                   

Fler bilderØØ Såld! 

Göteborg - Hovås

Mycket påkostad villa (vid 12 hålet) på golfbanan i Hovås. En villa som har det mesta. Nära till allt! Stora sällskapsutrymmen. Insynsskyddad tomt    med stor utomhuspool. Utsiktsplats byggd på   tomten med utsikt över västerhavet.                         Gångavstånd till båt och bad!

Fler bilderØØ Såld!

Särö - Algusered

En mycket gammal sjökaptensbostad med anor från 1800 –talet och ännu tidigare. Ett unikt tillfälle för den som söker ett modernt boende i en gammal kulturmiljö.                                                    Separat lada för olika aktiviteter ingår. Alt. egen verksamhet!  Nära golfbana/tennis och bad.

Fler bilderØØ   Såld!

Varla - Lilla Bäcksgatan 40

Mycket trevlig fristående enplans villa i tre        etage. Stort dubbelgarage. Fastigheten ligger           i ett mycket attraktivt område i Kungsbacka.            Ett oslagbart läge med gångavstånd till centrum     och pendeln. Cykelbana till skola och andra aktiviteter. Sydväst läge med ett mycket soligt läge. Uteplats mot väster.                                      Fler bilderØØ   Såld!   

Onsala - Gottskär – Draget

Ett av Gottskärs finaste läge. Tomtens höjd          över havet ger maximal havsutsikt över fjorden     och hamnen.  Arkitektritad villa från kända Classikerhus. En villa i många etage. Från         tornet med sin ”kommandobrygga” är det             360 grader fri utsikt. Helt fantastiskt!                       

Fler bilderØØ Såld!

Rydöbruk - Rydöbruk herrgård

En underbar herrgård beläget i en magnifik omgivning i samhället Rydöbruk med ett           lagom avskilt läge strax intill 18 håls golfbana. Fastigheten består av "Huvudbyggnaden" samt "Trädgårdsmästarbostaden"

Fler bilderØØ Såld!

Onsala - Gottskär – Draget

Panoramautsikt över Kungsbackafjorden. Ett fantastiskt läge ca 50 m från bad och sandstrand    vid Steglaviken. Stora sällskapsutrymmen. Insynsskyddad pool. Båtplats vid egen brygga.

 

Fler bilderØØ Såld!

Onsala - Gottskärs Hamn

En sagolik vacker villa som  kallas populärt            för ”Villa -  Villekulla”  och som skiljer sig från alla andra hus i området genom sin speciella karaktär.  Ett av Gottskärs äldsta hus.Byggt 1891! 100 m till morgondopp och några hundra meter till båthamnen med alla dess aktiviteter.

                              Såld!

Onsala – Västra Hagen

En av Hallands största villor på ca 900 kvm.         Stort pool rum på 140 kvm. En otrolig villa med bedårande panoramautsikt över landskapet och havet i väster. En mycket känd och besökt villa   som många känner till och som kallades för ”sommarro”. 

Fler bilderØØ  Såld! 

Onsala - Draget - Galejan

Exklusiv  arkitektritad 1½ plans villa. Strålande havsutsikt över Kungsbackafjorden. 100 m till underbara bad. Privat badstrand och privat båtbrygga. Nybyggt dubbelgarage. Spännande   och annorlunda planlösning. Högt i tak.            Enskilt läge vid återvändsgata. 

 Såld!

Onsala - Draget, 1½-plansvilla med suterrängvåning

Ett fantastiskt läge med hänförande utsikt över Kungsbackafjorden och Gottskärs Hamn. Ett mycket påkostat hus. Nyinstallerad bergvärme ger låga driftskostnader. Exklusivt kök. Öppen planlösning. Huset är högt beläget med solterrass i västerläge med underbar havsutsikt. Gångavstånd till bad, båtliv, och hamnkrogen!
Läs mer ØØSåld!

Åsa - Kuggaviken

 

 

 

 Såld!

 
Sidan uppdateras kontinuerligt!
© 2007 Wåhlanders Fastighetsbyrå I Vårdkaseberg 10I  434 98 Kungsbacka I  Tel: 0300-77881I Mobil: 0702-345 310 I  Mail: wf@bredband.net I Uppdaterad 2012-06-24 I